WIKA-uralle

Avoimet työpaikat

Miksi WIKA?

Hyviä syitä lähteä mukaan WIKAn toimintaan

Jatkuva tarve kehittyineille huipputuotteille, asiakkaita kaikilta teollisuuden aloilta ja perhemäinen yhteistyö - WIKA:lla on tarjota työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä.

HR Image Video

Haasta itsesi Pääset toteuttamaan ajatuksiasi onnistuneina projekteina kanssamme. WIKA antaa mahdollisuuden toimia projektin vetäjänä aina ideasta toteutukseen asti. Uusia haasteita ja muutoksia tule takuulla.

Vastuu maksimaalisesta tehokkuudesta Kanssamme saat itsestäsi kaiken irti. Jatkuva kehitys on osa WIKAn liiketoiminnan filosofiaa. Myös sinä voit edistää sitä omalla panoksellasi! Annamme sinulle vapauden toimia vastuullisesti ja tehokkaasti oman päätösvallan mukaan.

Kansainvälisiä mahdollisuuksia Voit toimia joko kotimaassasi tai kansainvälisesti. Vahva globaali kasvu avaa mahdollisuuksia toimia myös ulkomailla.

Perhe ja vaihtelu luovat turvan Teollisuuden kaikkia aloja edustavat asiakkaat merkitsevät vaihtelun lisäksi myös varmuutta meille. Perheyrityksenä pystymme reagoimaan markkinoiden kehitykseen ja muutoksiin nopeasti, vaikka olemmekin osakeyhtiö. Tämä luo meille turvaa.

Mahdollisuutesi

Etsimme persoonallisia yksilöitä!

Etsitkö uusia haasteita ja töitä? Haluatko ottaa seuraavan askeleen urallasi? WIKA on oikea työnantaja sinulle!

Kasvavana globaalina yrityksenä ja laajan tuotevalikoiman omaavana yrityksenä WIKA:lla on aina tarjota uusia haasteita ja vastuutehtäviä eri aloilla. Voit näyttää osaamistasi sekä kansaivälisesti että kansallisesti. Tuemme sinua saamaan parhaan irti itsestäsi ja näyttämään osaamisesi.

Oli kyseessä tuotekehitys, valmistus, hallinto, IT tai myynti - WIKA tarjoaa kaikilla osastoilla hyvän koulutuksen. Työhönastuminen tapahtuu ammattimaisesti ja pääset heti rakentamaan omaa verkostoa. Vaikka WIKA on suuri kansainvälinen yritys ja sillä on massiiviset rakenteet, toimii se edelleen perheyrityksen tavoin. Työkaverisi auttavat sinua pääsemään nopeasti vauhtiin ja tukevat sinua kaikissa tehtävissä WIKA:lla. Näin luodaan houkutteleva työympäristö.

Kannustamme sinua ja avaamme mahdollisuuksia!

Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa luodaksemme huipputuotteita. Henkilökohtaisessa kehityksessäsi yksilöllisyyden säilyminen on tärkeintä. Yhdessä tiimisi kanssa pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan ratkaisuja. Tällä tavalla saat yksilöllisen koulutuksen, joka tukee sinua työtehtävissäsi juuri omalla osa-alueellasi.

Mikäli harkitset uraa hallinnossa tai erikoisasiantuntujana, haluamme valmistaa sinut parhaalla mahdollisella tavalla saavuttamaan tavoitteesi. Team leader- ja WIKA talent-ohjelmassa, saat useiden seminaarimodulien kautta tarvittavan osaamisen hallintotehtäviisi.

Työskentely WIKA:lla

Klingenberg - WIKAn koti

Mainin alue on yksi saksan viihtyisimmistä alueista. Se tarjoaa ihanteelliset mahdollisuudet asumiselle ja työskentelylle. Klingenbergin seutu hyötyy Frankfurtin läheisyydestä, kuten myös baijerilaisesta elämänasenteesta ja vapaan maakunnan poliittisesta viitekehyksestä. Laaja kulttuurillinen tarjonta ja eloisa museo ympäristö viihdyttävät sinua myös kolkkoina päivinä. Aurinkoisina päivinä lukuisat järvet houkuttelevat sinut retkelle tai pyöräilemään kauniissa maisemissa. Klingenbergin ympäristö tarjoaa kaiken, mitä vaaditaan laadukkaaseen elämään.

Koulutus on tulevaisuus

WIKAn asema johtavana toimijana on työntekijöidemme ansiota. Heidän osaamisensa, luovuutensa ja suorituskykynsä on johtanut markkinoiden kehitykseen ja onnistuneisiin tuotteisiin. Työntekijöidemme kehitys on meille tärkeä osa yrityskulttuuriamme. Jokaisen työntekijän wahvuudet ja heikkoudet analysoidaan vuosittaisissa kehityskeskusteluissa. Jokaiselle luodaan yksilöllinen koulutusohjelma.

Työskentely WIKA Finlandilla

WIKA Finlandin työntekijöillä on oikea asenne, joka tarvitaan kasvavassa yrityksessä. Pyrimme löytämään parhaat työntekijät osaksi WIKAn jatkuvaa kasvua. Liity meihin ja ole mukana WIKAn matkalla kohti maailmanlaajuista vaikutusta!

WIKA Finland tarjoaa kaikille työntekijöille tasavertaiset mahdollisuudet. Emme katso sukupuoleen, uskontoon tai alkuperään kootessamme tiimiämme, vaan teemme päätöksen perustuen pelkästään mahdollisen tehtävän vaatiman kompetenssin mukaan.

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.