Mallit 981.22, 981.52, 981.53

Steriilillä liittimellä varustettu putkipainevälitin

Steriileihin sovelluksiin, clamp-liittimellä

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Suoriin, nopeasti purettaviin asennuksiin putkistoissa
  • Virtaaville, puhtaille väliaineille
  • Lääketeollisuus, biotekniikka, aktiivisten aineosien tuottaminen
  • Aseptiset tehtaat


Erikoisominaisuudet

 • Täysin pyöreä kalvo (Europ. Pat. Nr. 0609846) vähentämään hukkatilaa
  • Itsestääntyhjentyvä kaikissa asennusasennoissa
  • Nopea mittauspisteen puhdistus ilman jäämiä
  • Soveltuu puhdistukseen ja sterilointiin paikan päällä
  • 3-A -yhteensopiva


Kuvaus

Painevälittimiä käytetään paineenmittauslaitteiden suojaamiseksi aggressiivisilta, tarttuvilta, kiteytyviltä, syövyttäviltä, erittäin viskoosisilta ja ympäristön kannalta vaarallisilta tai myrkyllisiltä väliaineilta. Soveltuvasta materiaalista valmistettu kalvo muodostaa eristyksen mitattavan aineen suhteen. Näin myös kaikkein vaativimmat mittausvaatimukset pystytään täyttämään yhdistämällä mittauslaitteisiin painevälitin.

Järjestelmän sisällä oleva neste, joka voidaan valita kulloisenkin käyttökohteen mukaan, välittää paineen hydraulisesti mittauslaitteeseen.

Käytettävissä on lähes rajaton määrä mahdollisuuksia, koska saatavilla on eri versioita, joissa painevälittimen rakenne tai materiaali vaihtelee. Prosessiliitännän tyyppi (laipallinen, kierteinen tai steriili liitäntä) ja perusvalmistusmenetelmä ovat tärkeitä tekijöitä mallien valinnassa.

Katso tarkempia teknisiä tietoja painevälittimistä ja painevälitinjärjestelmistä asiakirjasta IN 00.06 “Käyttökohteet, toimintaperiaatteet ja mallit”.

981.22, 981.52 ja 981.53 malliset putkipainevälittimet clamp liitännöillä voidaan liittää pyöreän muotoilunsa ansiosta suoraan putkistoihin, mikä tarkoittaa ettei erillisiä mittauspisteitä tarvita. Turbulenssia, mutkia ja esteitä voidaan välttää integroimalla laite prosessiin. Tässä painevälittimessä käytetään pyöreää kalvoa, joka ei häiritse virtausta. Näin kammio puhdistuu automaattisesti.

Painevälitinjärjestelmä kestää kuumia puhdistushöyryjä, joita syntyy puhdistettaessa osia paikan päällä, ja takaa siten steriilin liitännän mitattavan aineen ja painevälittimen välillä.

Painevälitin ja mittauslaite liitetään normaalisti suoraan yhteen tai vaihtoehtoisesti väliin voidaan asentaa jäähdytyselementti tai taipuisa kapillaariputki.

WIKAn materiaalivalikoima sisältää lukuisia vaihtoehtoja, joissa laitteen yläosa ja kalvo ovat samasta tai eri materiaalista valmistettuja. Vakiomateriaalina käytetään ruostumatonta terästä 316L (1.4435), ja muita erikoismateriaaleja on saatavilla tilauksesta.

981.22, 981.52 ja 981.53 mallisia painevälittimiä käytetään menestyksekkäästi biotieteissä, elintarviketuotannossa, lääketieteessä ja bioteknisissä sovelluksissa.

Lisätarvikkeet
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.