Malli 74-8xx

Kaasutäytteinen lämpötilamittari rajakoskettimilla

Steriilit sovellukset, malli haponkestävästä teräsestä

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Elintarviketeollisuus
  • Steriilit sovellukset
  • Biotekniikka- ja lääketeollisuus


Erikoisominaisuudet

 • Ei hukkatilaa, hygieeninen versio
 • Aseptiset prosessiliitännät
  • Materiaalit ja pinnoitukset ovat lääketeollisuuden direktiivien ja standardien mukaiset
  • ATEX-hyväksyttyä mittareita induktiivisilla koskettimilla vaarallisiin ympäristöihin


Kuvaus

Tämän sarjan lämpötilamittarit on kehitetty standardilaitteiden rinnalle täyttämään lääke-, bio- ja lääketeollisuuden kuten myös maali- ja lakkateollisuuden erikoisvaatimukset.

Malli 74 -kaasutäytteinen lämpötilamittari on hyvä valinta kaikkiin steriileihin sovelluksiin. Se on 3-A 74-03 -standardin mukainen ja siinä on vastaava merkintä. Lisäksi ulkopuolinen viranomainen on tarkastanut sen.

Varsi ja kuori on valmistettu haponkestävästä teräksestä. Kostuvien osien pinta on kiillotettu ja saatavilla on laaja valikoima erilaisia prosessiliitäntöjä useisiin erilaisiin vaatimuksiin. Varressa ei ole hukkatilaa.

Rajakoskettimet  (sähköiset hälytin koskettimet) sulkevat tai avaavat virtapiirin riippuen mittarin osoittimen sijainnista. Rajakoskettimia voidaan säätää koko mittausalueelle.

Mittauslaitteen osoitin (todellisen arvon osoitin) liikkuu vapaasti koko asteikkoalueella asetuksista riippumatta. Näyttötaulun merkkiosoitinta voidaan säätää erillisellä avaimella (asennettu liitäntärasiaan).

Rajakoskettimet jotka koostuvat useasta koskettimesta voidaan säätää yhteen pisteeseen. Kosketin aktivoituu kun viisari ohittaa rajapisteen.

Saatavilla on liukuvia, reed-releitä ja magneettisia rajakoskettimia ATEX vaatimuksiin, sekä induktiivisia koskettimia tai sähköisiä koskettimia PLC-kytkentää varten.

Kaasutäytteinen lämpötilamittari rajakoskettimilla
 • Kaasutäytteinen lämpötilamittari rajakoskettimilla
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.