Malli 73-8xx

Kaasutäytteinen lämpötilamittari rajakoskettimilla

Malli haponkestävästä teräksestä

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

 Sovellukset

 • Teollisten prosessien ohjaus ja säädöt
  • Yksiköiden seuranta ja virtapiirien kytkentä
  • Soveltuu yleisesti koneenrakennukseen, laitteistojen-, säiliöiden- ja laitteiden valmistukseen, sekä elintarviketeollisuuden sovelluksiin
  • Lämpötilan mittaukset ilman kosketusta väliaineeseen
  • Asennus mittaritauluihin, ohjauskaappeihin ja ohjauspaneeleihin


Erikoisominaisuudet

 • Laite on suunniteltu mittalaitteille asetettujen vaativien standardien mukaisesti
  • Kotelo ja varsi ruostumatonta terästä
  • Ulkoinen asennus putkiin ja säiliöihin
  • ATEX-hyväksyttyä mittareita induktiivisilla koskettimilla vaarallisiin ympäristöihin
  • Mittareita sähköisillä koskettimilla PLC-sovelluksiin


Kuvaus

Kaasutäytteinen lämpötilamittari on erinomainen valinta sovelluksiin, joissa tarvitaan paikallisnäyttö, tai jotka ovat vaikeapääsyisiä ja joissa tarvitaan sähköistä kytkentää.

Kaasutoimista lämpötilamittaria mallia 73 on saatavilla useita eri malleja erilaisilla prosessiliitynnöillä. Säädettävää vartta ja näyttöä voidaan säätää mihin tahansa kulmaan lukemisen helpottamiseksi. Käytettäessä mittakärjellistä versiota voidaan mittaus suorittaa ilman kosketusta mitattavaan aineeseen, vaikka putken läpimitta olisikin erittäin pieni. Asennettaessa tätä lämpötilamittarimallia on ensin varmistettava, että suojatasku on kosketuksessa mittauspisteeseen koko pituudeltaan.

Rajakoskettimet  (sähköiset hälytin koskettimet) sulkevat tai avaavat virtapiirin riippuen mittarin osoittimen sijainnista.

Rajakoskettimet  (sähköiset hälytin koskettimet) sulkevat tai avaavat virtapiirin riippuen mittarin osoittimen sijainnista.

Rajakoskettimia voidaan säätää koko mittausalueelle. Mittauslaitteen osoitin (todellisen arvon osoitin) liikkuu vapaasti koko asteikkoalueella asetuksista riippumatta. Näyttötaulun merkkiosoitinta voidaan säätää erillisellä avaimella (asennettu liitäntärasiaan).

Rajakoskettimet jotka koostuvat useasta koskettimesta voidaan säätää yhteen pisteeseen. Kosketin aktivoituu kun viisari ohittaa rajapisteen.

Saatavilla on liukuvia, reed-releitä ja magneettisia rajakoskettimia ATEX vaatimuksiin, sekä induktiivisia koskettimia tai sähköisiä koskettimia PLC-kytkentää varten.
Lisätietoa rajakoskettimista löydät datalehdestä AC 08.01

Kapillaarilla

Kapillaarilla

 • KapillaarillaTakaliitäntä
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.